Deelname bedrijven

Ook bedrijven zijn van harte welkom bij de Santa run die dit jaar op 15 december wordt gelopen in de dorpskern van Leimuiden.

Immers, wat is er niet leuker dan met een bedrijfsteam mee te doen. Je leert collega’s meteen op een hele andere manier kennen, namelijk verkleed als kerstman! Schrijf je online in als bedrijf!

De SantaRun kan alleen worden georganiseerd met hulp van het bedrijfsleven, we proberen immers de deelname kosten zo laag mogelijk te houden, zo een leuk evenement voor jong en oud te organiseren en een mooi bedrag voor het goede doel over te houden.

Er zijn 3 sponsorpakketten, met daarin onder meer ook een aantal startbewijzen:

SantaRun Goud (€250), Zilver (€125) en Brons (€75), heeft u interesse, stuur dan even een mailtje naar leimuiden@rotarysantarun.nl

Na de Santa Run kan je met je collega’s of teamgenoten op de foto. Onze aanwezige fotograaf zal de nodige plaatjes schieten. De foto’s worden z.s.m. op de Facebook-pagina van Rotaryclub Jacobswoude gezet.

Geld overmaken kan onder vermelding van Rotary Santa Run op rekeningnummer NL28RABO0355911078

Als je een team wilt sponsoren of andere vragen of suggesties hebt, neem dan contact op met de organisatie: leimuiden@rotarysantarun.nl