Informatie

Na inschrijving ontvang je een startpakket. Dit bestaat uit een 5-delig Kerstmannenpak bestaande uit jas, broek, muts, riem en baard en een 2018 startnummer. Ná de Santa Run ontvang je een medaille en staat er gratis een overheerlijke, warme chocomel voor je klaar bij de finish. Dit jaar doe je met je startnummer mee aan een speciale SantaRun Rad van Fortuin ronde en maak je dus kans op mooie prijzen.

We lopen of rennen voor de gezelligheid, dus het kan op je gemakje. De afstand van het parcours is ongeveer 2,5 kilometer. Dat is een haalbare afstand voor opa’s en oma’s, vaders en moeders, kinderen en kleinkinderen.

De kruispunten en oversteekplaatsen zullen worden bewaakt door de leden van het Oranjecomité. Veiligheid staat voorop, het parcours wordt beveiligd tot de laatste deelnemer het parcours heeft verlaten. Tevens is zorg gedragen voor EHBO-ondersteuning.

Inschrijven kan via de site of via één van de deelnemende verenigingen. Bij centrale inschrijving via deelnemende vereniging of club ontvangt jouw club, school of vereniging € 1,00 voor de club!

Na de Santa Run kan je met je groep vrienden, collega’s of klas- of teamgenoten op de foto. Onze aanwezige fotograaf zal de nodige plaatjes schieten. De foto’s worden z.s.m. op de Facebook-pagina van Rotary Jacobswoude gezet.

Deelnemers zonder 2018 startnummer zal de toegang tot het startgebied en het parcours geweigerd worden.

Let op! Deelname geschiedt geheel voor eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan dit evenement.