Parcours

Het parcours

We lopen of rennen voor de gezelligheid, dus het kan op je gemakje. De afstand van het parcours is ongeveer 2,5 kilometer. We starten en finishen op het Dorpsplein. Dat is een haalbare afstand voor opa’s en oma’s, vaders en moeders, kinderen en kleinkinderen.

Route: Start Dorpsplein-Dorpsstraat-Kerklaan-Beukenlaan-Esdoornlaan-Grietpolderweg-Dorpsplein finish

De kruispunten en oversteekplaatsen zullen worden bewaakt door de leden van het Oranjecomité. De veiligheid is daarmee gezekerd tot de laatste deelnemer het parcours heeft verlaten.

Iedereen kan aan deze Fun-Run meedoen:
jong, oud, getraind, ongetraind, single, of als gezin, bedrijfsteam, sportclub of met de buurt, rennend of lopend iedereen loopt voor het goede doel in Leimuiden!