Verenigingen / Clubs / Scholen

Alle scholen, clubs en verenigingen in Leimuiden zijn door ons aangeschreven om te bekijken of zij in clubverband zouden willen deelnemen. Wij zijn bijzonder verheugd dat de volgende verenigingen en clubs hebben aangegeven te gaan meelopen.

Zit je bij de Scouting 63, SV Kickers 69, TTV Play Fair, sport je bij Impera Workout of Sport & Fitness. Dan kan je je ook (tot 31 november) via jouw club inschrijven.

Scouting 63 leden kunnen zich aanmelden bij Theo Termeulen (theot@ziggo.nl)

Jouw club ontvangt dan € 1,00 per inschrijving retour. Voor elke deelnemer ontvangt de club, vereniging of school € 1,00 retour. De registratie en afrekening en levering geschiedt dan centraal via de club of vereniging.

Schrijf je dus in via één van de genoemde clubs.  Doet jouw club, vereniging of school niet mee, dan kan je je altijd via de website inschrijven. Geen enkel probleem!

Heb je je ingeschreven via jouw vereniging, dan ontvang je je pak en startnummer via de vereniging.

Jullie krijgen bij inschrijving voor de Santa Run een startnummer en een kerstmannenpak wat jullie natuurlijk moeten aantrekken op 15 december! Vergeet ook je startnummer niet op te spelden. En als laatste zorgen jullie natuurlijk voor mega veel mensen die komen kijken en die jullie aanmoedigen langs de kant. Als beloning wacht er in ieder geval een gave medaille en natuurlijk een warm onthaal bij de finish.

Na de Santa Run kun je met je groep vrienden,  klas- of teamgenoten op de foto. Onze aanwezige fotograaf zal de nodige plaatjes schieten. De foto’s worden z.s.m. op de Facebook-pagina van Rotary Jacobswoude gezet.

Dus schrijf je snel in via je club.  Dit wil je niet missen!

Als je nog vragen of suggesties hebt, neem dan contact op met de organisatie: leimuiden@rotarysantarun.nl